Residentie Villa Duchamp

Residentie Villa Duchamp

Louisweg 10, Nieuwpoort

Residentie Villa Duchamp

Nieuwbouwproject residentie Villa Duchamp is gelegen aan de rand van de residentiële Simli wijk van Nieuwpoort. Hedendaagse architectuur gecombineerd met een hoogstaande afwerking in een groene omgeving. Alle appartementen hebben grote zongerichte terrassen. Ondergrondse garages en kelderbergingen. Eigen afwerking mogelijk. Prijzen vanaf 275.000 EUR. Meer info op kantoor of info@portus.be of 058/62.50.50

RESIDENTIEEL 

ZONGERICHTE TERRASSEN

HOOGSTAANDE AFWERKING

GROENE OMGEVING

 

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

RESIDENTIE VILLA DUCHAMP

Project gelegen in residentieel groene omgeving

Ruime appartementen met grote zongerichte terrassen

Eigen afwerking mogelijk 

Kelderverdieping met grote garages/private bergingen/fietsenberging

 

2de verdieping

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Appartement 2.09 2 87 m2 114 m2 € 345.000 Meer weten